Beställ fraktsedel

Gratis frakt för dig!

När dina uppgifter har skickats till oss, skickar vi en fraktsedel från DHL till din e-postadress.
Du behöver inte betala något för att skicka dina katalysatorer till oss.
Dock, om vi bokar frakten och du inte skickar varorna, kan du bli debiterad för fraktkostnaderna.

När vi har mottagit dina katalysatorer kommer vi noggrant att kontrollera dem. Vi strävar efter att betala ut ersättning till dig inom 24 timmar efter att vi mottagit varorna!

Välj mellan ett fast dagspris ett rörligt pris eller  i vissa fall en analys.

 • Det fasta dagspriset sätts samma dag som du skickar ditt paket till oss! För att välja detta alternativ behöver vi först veta vilka katalysatorer du har för att kunna låsa dagspriset den dagen du skickar.

 • Det rörliga priset baseras på dagspriset vid granskningen av ditt godsförsändelse. Priset kan antingen ha ökat eller minskat med detta alternativ. För detta alternativ behöver vi inte veta vilka katalysatorer eller partikelfilter du har innan du skickar dem, då priset fastställs vid godsets ankomst.

 • I vissa fall genomförs en analys, exempelvis vid löst innehåll, katalysatorer utan nummer, samt alla katalysatorer från bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner och industriella enheter. Vid analysen beaktas dagspriset på ädelmetaller för dagen analysen utförs.

Instruktioner för att maximera värdet på dina katalysatorer:

 • Om möjligt, slipa fram nummerna som finns på katalysatorerna. Om du inte hittar några nummer är det inget problem då vi har bred erfarenhet och kan göra en analys vid behov.

 • Skär bort alla rör. Endast katalysatorn/partikelfiltret behövs.

 • Inspektera insidan av katalysatorn för att säkerställa att allt innehåll är intakt. Skaka den och lyssna efter lösa delar. Om det saknas innehåll eller om det finns lösa bitar som har lossnat kommer det att påverka den slutliga ersättningen.

  OBS  Oljiga eller fuktiga katalysatorer eller partikelfilter resulterar i ingen ersättning!

 • Förpacka materialet så kompakt som möjligt i en liten kartong. Om det totala paketet väger mer än 20 kg,  överväg att beställa ytterligare en fraktsedel. Vid större kvantiteter använda en helpall/halvpall


  Har du inte ett kundnummer behöver du fylla i allt i formuläret. 

Beställ fraktsedel

 
 
 
Företag
Privatperson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fast pris
Rörligt pris
Analys
 
 
 

Beställ en fraktsedel redan idag och dra nytta av att sälja dina katalysatorer till oss. Tjäna pengar snabbt och enkelt!