SKROTHANDLARE ELLER BÄRGARE?

SKROTHANDLARE, BILSKROTARE ELLER BÄRGARE?

Är du skrothandlare eller kanske har en bilskrot?

Som en framstående aktör inom katalysator återvinning i Sverige, välkomnar SWEKAT skrothandlare och bärgare med tillgång till skrot katalysatorer från skrotbilar.
Med många års erfarenhet av återvinning av katalysatorer och partikelfilter strävar vi ständigt efter nya leverantörer för att främja en hållbar framtid.
Därför riktar vi oss specifikt till skrothandlare, bilskrotägare och bärgare med egna bärgningsbilar.

Vi förstår vikten av högsta pris för dig som skrothandlare eller bärgare när det gäller försäljning av skrot katalysatorer.
Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och snabb betalning för alla katalysatorer vi köper!
Det viktigaste är att innehållet är helt och inte skramlar.
Vi köper givetvis skadade eller trasiga katalysatorer med dock till ett betydligt lägre pris.


Varför Välja SWEKAT för Att Sälja dina Katalysatorer?

SweKat erbjuder en rad fördelar för dig som väljer att sälja dina katalysatorer till oss.

Med vår erfarenhet och expertis inom katalysator återvinning kan du förvänta dig följande fördelar:


  1. Attraktiva priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för dina katalysatorer, vilket säkerställer att du får ett bra värde för dina produkter.

  2. Snabb och smidig betalning: Vi strävar efter att göra processen så enkel och bekväm som möjligt för dig genom att erbjuda snabb betalning för dina katalysatorer.

  3. Miljövänlig återvinning: Genom att sälja dina katalysatorer till oss bidrar du till en hållbar miljö genom vår effektiva återvinningsprocess. Vi har alla tillstånd som krävs/behövs för att handla med och transportera katalysatorer och partikelfilter.

  4. Pålitlig och professionell service: Hos SweKat kan du förvänta dig en pålitlig och professionell service från vårt erfarna team.

  5. Flexibla lösningar: Vi är öppna för att diskutera olika lösningar och samarbeten för att möta dina specifika behov och krav.

  6. Fri frakt via DHL: Vill du skicka in dina katalysatorer och partikelfilter till oss kan du enkelt boka en fraktsedel kostnadsfritt på vår hemsida

Välj SweKat för att få en smidig och lönsam upplevelse när du säljer dina katalysatorer!

unsplash